CREHOPA

FR - NL - UK ι Welkom op CREHOPA!

Skip to Main Content »

Crehopa - Hobby en Parels Groothandelaar

Als groothandelaar biedt Crehopa allerlei hobbyartikelen en een brede keuze van parels aan (Polaris, Miyuki, Swarovski, keramiek, metaal, hout, hars, Fimo, kristal, enz.). We zijn ook erkend Swarovski® Elements verdeler.

Crehopa zal u het hele jaar door de trends laten ontdekken en gaat voortdurend op zoek naar nieuwigheden. Onze webshop telt al meer dan 25.000 artikelen en wordt constant up-to-date gehouden. Crehopa is een winkel van meer dan 1000m², gelegen dichtbij de luchthaven van Charleroi (België).

Met een uitgebreid gamma van kwaliteitsproducten zal Crehopa uw ideale partner zijn voor de realisatie van uw mooiste professionele projecten.

Crehopa biedt u ook de mogelijkheid aan om uw logo’s op bepaalde metaalparels te plaatsen. We werken regelmatig samen met ontwerpers om u unieke stukken aan te bieden.

Onze website is voorbehouden aan professionelen. Daarom is moet u zich identificeren om toegang tot onze online catalogus te krijgen en om er uw aankopen te doen. Voor onze algemene verkoopsvoorwaarden, zie onze rubriek FAQ.

Crehopa, Authorized Wholesaler SWAROVSKI® ELEMENTS

Customer access

Already registered?Not yet registered?
Schrijf u in om toegang tot
onze online catalogus te krijgen
en om online te bestellen