CREHOPA

FR - NL - UK ι Welkom op CREHOPA!

Skip to Main Content »

Deelnemers

Onze merken

Swarovski® ELEMENTSSWAROVSKI® ELEMENTS is het prijzigste merk voor kristalparels gefabriceerd door Swarovski. Onze commerciële partners genieten van een hoogstaande kwaliteit van producten en van eerste klasse diensten zoals trendadvies en ondersteuning bij de uitvoeringen.

www.create-your-style.com

MiyukiMIYUKI Co.,Ltd. De eerste producent en verdeler van Japanse parels.

www.miyuki-beads.co.jp

PolarisPolaris elements. De Polaris parels zijn uitsluitend uit hars gemaakt en komen uit Italië. Polaris elements biedt een zeer uitgebreid gamma van vormen, groottes en kleuren. Hier is plaats voor uw creaties. 

 

NikolisNikolis Group®  werd in 1987 opgericht en is in constante uitbreiding sindsdien. Met twee derden van de productie in Griekenland en een derde in het Verre Oosten, wordt Nikolis momenteel beschouwd als één van de grootste fabrikanten van Europa.


Het bedrijf exporteert haar producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld.

 

www.nikolisgroup.gr

Onze medewerkers

Mwp CommunicationMWP Communication is een communicatieagentschap gelegen in Wallonië, in Charleroi (Fleurus). Het is gespecialiseerd in grafisch ontwerp, visuele communicatie, creëren van websites, webcasting.  

www.mwp.be

Infographiste - PhotographeCédric Grégoire grafisch ontwerper en fotograaf, houder van een diploma van de Haute Ecole Albert Jacquard in Namen en werkt voor het ogenblik bij crehopa

www.cedricgregoire.be

 

Customer access

Already registered?Not yet registered?
Schrijf u in om toegang tot
onze online catalogus te krijgen
en om online te bestellen